Omet al contingut

Per degustar els secrets dels nostres vins, cal dialogar amb la seva terra, beure un glop del seu paisatge i deixar que siguin explicats pels qui els han fet néixer. Us convidem a conèixer el nostre projecte des de les arrels, escoltant el silenci, retrobant-se amb un mateix i descobrint el Priorat, una terra amb vins d’anomenada mundial.
     Podreu gaudir de Casa Fontanals, un lloc a la vora de la muntanya on les vistes s’allarguen fins al límit de la nostra comarca, espai obert i ple de llum on les vinyes es troben amb la natura del Priorat. Una casa construïda d’acord amb l’arquitectura tradicional de les nostres terres, rehabilitada per poder disposar d’uns espais acollidors i plens d’encant.       

    El jardí mediterrani de Les Quimeres us donarà la benvinguda i us acollirà amb un ambient agraït i complaent. Es tracta d’una casa ancestral en un paratge natural protegit on vam rehabilitar l’antic celler de la finca, datat al segle XVII. Tot plegat respectant els elements més significatius i utilitzant els materials naturals que ens dóna la terra per tal d’aconseguir un espai acollidor. 
    I finalment Mas Vinyaters, una masia dels anys trenta totalment rehabilitada amb criteris de sostenibilitat i eficiència energètica. Una casa enmig del bosc, on les seves parets fan olor de vi i d’on gaudir dels colors de la vinya les diferents estacions de l’any. Un allotjament per respirar aire pur on el temps s’atura.

Tres allotjaments rurals, per històries que encara s’han d’escriure. Comença a esbossar la teva a Terra de Vinyaters, degustant la calma, gaudint de vins amb ànima, reposant entre vinyes i natura esclatant, tastant l’oli de les nostres oliveres i menjant saborosos tomàquets de l’hort. Pots anar fent boca i obtenir informació més detallada visitant el nostre web d’enoturisme Finca Fontanals. T’hi esperem!

Esta web utiliza cookies propias para su correcto funcionamiento. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad